2012 KPSS Memurluk Sonuçları Açıklandı

  • Firma YetkilisiBelirtilmedi
  • AdresBelirtilmedi
  • TelefonBelirtilmedi
reklam

Firma Hakkında

Facebook ile başladı ceza ile bitti

Son dakika depremlere göre; Eski sevgilisinin ondan ayrılması sebebi ile birlikte çekildikleri fotoğrafları kocama gösteririm şantajı ile tehdit ortaya atan sağlık memuru Serkan S. Toplamda 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. 5 bin TL Adli cezaya çarptırılan sağlık memuru Serkan S. Psikiyatri olarak kendisini tanıttığını ve onunla tanışarak sorunlarını paylaştığını dile getirdi. Ev hanımı olan M.E Bakırköy Cumhuriyet Savcılığında suç duyurusunda bulunmak istediğini dile getirdi. M.E bulunduğu şikayette eşi ile  büyük problemler yaşadığını ve bir dostu aracılığı ile Bakırköy Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görev yapan Serkan S. İle tanıştığını belirtti. Hastane de bulunan lojmanda ona sorunlarından bahsettiğini anlatan M.E verdiği dilekçede ‘’ Yılbaşında eğlenerek fotoğraf çekildik ve o dönemlerde ben kocamla büyük sorunlar yaşıyordum. Bahsettiğim bu şahıs ile psikiyatri olması sebebi ile olağan sorunlarımı dile getirdim. Bu sonuç doğrultusunda bana eşimden ayrılarak onunla birlikte olmamı söyledi. Kendisi ile hiçbir ilişkim olmadı.’’

‘’Bir süre sonra telefon aracılığı ile beni arayarak değişik konuşmalarda bulundu. Ben ona eşim ile barıştığımı dile getirdim. Bana bundan bir şey olmayacağını ve artık ona ait olduğumu söyledi. Konuşmalarımızı ve yılbaşı gecesi çektirdiğimiz fotoğrafları eşime göstereceğine dair tehditlerde bulundu. Eşimden ayrılmasam bu şekilde bana zarar vereceğini ve beni affetmeyeceklerini söyleyen Serkan S’nin telefonuma gönderdiği 48 mesaj halen kayıtlıdır.

Malatya haberlerinden elde edilen bilgiye göre; Bana şantaj ve tehdit dolu içeriğe sahip konuşmalar yapmasından dolayı kendisinden şikâyetçiyim ve olağan bu durumdan uzaklaşmak istiyorum.’’ Şikâyet ve olağan deliller sebebi ile Serkan S. Şantaj suçu sebebi ile yaklaşık 3 yıl hapis ve para cezasına çarptırıldı. Gündemdeki son gelişmeler aracılığı ile tekrardan karşınızda olacağız.

Yorum yaz

Firma Puanınız (Yanlızca üyeler oy kullanabilir)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

KAYIT OL

ÜYE GİRİŞİ

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

YENİ ŞİFRE

ÜYE GİRİŞİ

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.