AÖF Sınav Soru, Cevap ve Sonuçları 2012

  • Firma YetkilisiBelirtilmedi
  • AdresBelirtilmedi
  • TelefonBelirtilmedi
reklam

Firma Hakkında

AÖF sınav soruları ve cevapları ile ilgili AÖF öğrencileri, 7-8 Nisan 2012 de yapılan AÖF Sınav Soru, Cevap ve Sonuçlarını merakla bekliyor.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde okuyan öğrenciler AÖF sınav soruları ve cevapları açıklandığı anda guncelankara.com adresinde olacak.

AÖF sınav soruları ve cevapları 2012, 7 nisan 2012 aöf soruları cevapları, 8 nisan 2012 aöf sınav soruları ve cevapları, 7-8 nisan 2012 aöf sınav soruları ve cevapları pdf olarak verilecek.

AÖF sınav soruları ve cevapları ile ilgili AÖF öğrencileri büyük bir arayış içerisinde. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde okuyan öğrenciler AÖF sınav soruları ve cevapları açıklandığı anda adresinde olacak.AÖF sınav soruları ve cevapları 2012,7 nisan 2012 aöf soruları cevapları,8 nisan 2012 aöf sınav soruları ve cevapları,7-8 nisan 2012 aöf sınav soruları ve cevapları pdf…

7-8 NİSAN 2012 AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin yıllık sistemdeki önlisans ve lisans programlarının tamamı 2012-2013 öğretim yılında dönemlik-kredili sisteme geçirilecektir.

AÖF SINAVINDA GELECEK YIL BÜYÜK DEĞİŞİKLİK VAR

Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre 2012 – 2013 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri 1.aşama ders ekle – sil, 2.aşama kayıt yenileme bedelinin bankaya ödenmesi olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir.

Buna göre Dönemlik-kredili sistemde 2012–2013 öğretim yılında, kayıt yeniletecek öğrencilere 30 ECTS krediyi geçmeyecek şekilde ders ataması Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrenciler tekrar ettiği dersler hariç, Fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 ECTS krediyi geçmeyecek şekilde üst yarıyıldan ders ekleyebilir. Ders ekle-sil işlemi yapacak öğrenciler http://kayit.anadolu.edu.tr adresinden “Kayıt Yenileme” bağlantısını tıklayarak gelen sayfadan TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapacaklardır.

AÖF öğrencileri, bankaya ödeme yapmadığı sürece ders ekle-sil işlemi yapabilirler. Bankaya ödeme yapıldıktan sonra ders ekle-sil işlemi yapılması mümkün olmamaktadır.

Kayıt yenileme tarihlerini http://www.anadolu.edu.tr adresi “Açıköğretim”, “Akademik Takvim” linkinden takip etmeniz gerekmektedir.

BUNDAN SONRA GİRİŞ BELGESİ DE YOK

AÖF tarafından AÖF giriş belgesi ile ilgili yapılan açıklamaya göre bu yıl öğrencilerin adreslerine AÖF sınav giriş belgesi gönderilmeyecek. AÖF sınav diriş belgesi AÖF tarafından gönderilmeyince öğrencileri haliyle bir telaş aldı. AÖF Sınav giriş belgesi gelemeyen AÖF öğrencileri internet üzerinden AÖF sınav giriş belgesini aramaya başladılar. Peki AÖF sınav giriş belgesi için neler gerekiyor. AÖF sınav giriş belgesi için AÖF şifresini bilmeniz gerekmektedir. AÖF sınav giriş belgesini internetten çıkarmanız için AÖF şifrenizi AÖF bürolarından edinmeniz gerekmektedir.

AÖF sınav giriş belgesi ne zaman çıkacak sorusu şimdiden sorulmaya başlandı.

AÖF sınav giriş belgesi için AÖF şifresini bilen AÖF öğrencileri aşağıdaki linkten AÖF”nin internet sitesine girerek TC. Kimlik numarası ile ve AÖF sınav giriş belgesi için gereken AÖF şifresini girerek AÖF sınav giriş belgesini sanal ortamdan alabilirler.

AÖF şifresini bilemeyenler ise internet üzerinden “AÖF şifremi nasıl öğrenebilirim” sorusunu öğrenmeye başladılar. Ancak AÖF tarafından yapılan açıklamaya göre AÖF sınav giriş belgesi için gereken AÖF şifresine internetten ulaşılamıyor. AÖF şifresi ancak ve ancak AÖF büroları tarafından veriliyor. AÖF sınav giriş belgesi için şifrenizi AÖF bürolarından öğrenerek AÖF sınav giriş belgesi panelinden AÖF sınav giriş belgesini görebilir ve AÖF sınav giriş belgesini AÖF sınav giriş panelinden yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz.

ŞİFREM VAR AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİNİ NASIL ALIRIM

AÖF sınav giriş belgesi için AÖF şifrenizi AÖF bürolarından aldıktan sonra AÖF sınav giriş belgesi için gereken AÖF şifreniz ile birlikte TC kimlik numaranızla birlikte AÖF sınav giriş belgesi panbelinden öğrenebilirsiniz. AÖF sınav giriş belgesi panelinin linki için üst taraftaki linke tıklamanız gerekmektedir.

AÖF sınav giriş belgesi ne zaman çıkacak sorusu şimdiden sorulmaya başlandı.

AÖF tarafından AÖF giriş belgesi ile ilgili yapılan açıklamaya göre bu yıl öğrencilerin adreslerine AÖF sınav giriş belgesi gönderilmeyecek. AÖF sınav giriş belgesi AÖF tarafından gönderilmeyince öğrencileri haliyle bir telaş aldı. AÖF Sınav giriş belgesi gelemeyen AÖF öğrencileri internet üzerinden AÖF sınav giriş belgesini aramaya başladılar. Peki AÖF sınav giriş belgesi için neler gerekiyor. AÖF sınav giriş belgesi için AÖF şifresini bilmeniz gerekmektedir. AÖF sınav giriş belgesini internetten çıkarmanız için AÖF şifrenizi AÖF bürolarından edinmeniz gerekmektedir.

AÖF sınav giriş belgesi ne zaman çıkacak sorusu şimdiden sorulmaya başlandı.

AÖF sınav giriş belgesi için AÖF şifresini bilen AÖF öğrencileri aşağıdaki linkten AÖF”nin internet sitesine girerek TC. Kimlik numarası ile ve AÖF sınav giriş belgesi için gereken AÖF şifresini girerek AÖF sınav giriş belgesini sanal ortamdan alabilirler.

(AÖF sınav soruları ve cevapları 2012) AÖF tarafından AÖF giriş belgesi ile ilgili yapılan açıklamaya göre bu yıl öğrencilerin adreslerine AÖF sınav giriş belgesi gönderilmeyecek. (AÖF sınav soruları ve cevapları 2012) AÖF sınav diriş belgesi AÖF tarafından gönderilmeyince öğrencileri haliyle bir telaş aldı. (AÖF sınav soruları ve cevapları 2012) AÖF Sınav giriş belgesi gelemeyen AÖF öğrencileri internet üzerinden AÖF sınav giriş belgesini aramaya başladılar. (AÖF sınav soruları ve cevapları 2012) Peki AÖF sınav giriş belgesi için neler gerekiyor. (AÖF sınav soruları ve cevapları 2012) AÖF sınav giriş belgesi için AÖF şifresini bilmeniz gerekmektedir. (AÖF sınav soruları ve cevapları 2012) AÖF sınav giriş belgesini internetten çıkarmanız için AÖF şifrenizi AÖF bürolarından edinmeniz gerekmektedir.

Yorum yaz

Firma Puanınız (Yanlızca üyeler oy kullanabilir)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

KAYIT OL

ÜYE GİRİŞİ

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

YENİ ŞİFRE

ÜYE GİRİŞİ

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.