reklam
reklam
Ana Sayfa Genel 19 Ağustos 2011 1573 Görüntüleme

Çubuk’a Mağaza Açıldı, Protokol Yerini Aldı

Çubuk’a Mağaza Açıldı, Protokol Yerini Aldı

Çubuk’ta bir mağaza açılısında yaklaşık 2 Bin kişiye Kıbrıs caddesinde iftar yemeği verirken, açılışta Somali’ye de yardım toplandı.

İftar öncesi başlayan programda Hakkari’nin Çukurca ilçesinde düzenlenen terörist saldırıda şehit düşen askerler için mevlit okutuldu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini DSP Genel Başkanı Masum Türker, Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Latif Şimsek ve İş yeri sahibi Mustafa Ergül birlikte kesti.

Programa sonradan katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ de konuşmasında terör olaylarını kınadı.

Açılısın ardından Hasan Dursun tarafından bir birinden güzel ilahiler söylenirken, semazenler tarafından da sema gösterisi sunuldu.

reklam

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

reklam
reklam
reklam
Tasarım | www.aksiyonreklam.com