Çubuk Orman İşletme Müdürlüğü tarafından izin verilen ve her yıl belirli bölgede yapılan ormanlık alandaki meşe ağaçlarının budama işlemi bu yıl da devam ediyor.
Çubuk’a bağlı orman köylerinde bulunan ormanlık alanlarda ağaç budama işlemleri başladı.
Çubuk Orman İşletme Müdürlüğü tarafından izin verilen ve her yıl belirli bölgede yapılan ormanlık alandaki meşe ağaçlarının budama işlemi, köylüler tarafından gerçekleştiriliyor. Yetkililer, orman bakımı olarak adlandırılan ve hane başı belirli bir miktar para yatırılmak sureti ile gerçekleştirilen meşe budama işleminin Çubuk’a bağlı 13 orman köyünde başladığını belirtti. Bölgelerde yürütülen kesim sonucunda yaklaşık 3 bin dönümlük meşelik alanın iyileştirilmesi hedefleniyor.
Orman köylüleri tarafından yapılan meşe kesiminden elde edilen odunların aynı zamanda yine köylülerin kışlık yakacakları karşılanıyor.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Orman İşletme Müdürlüğünden Ağaç Budaması
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Haberler
-
Ankara yerden zemin ısıtma sistemleri
-
Tanıtım yazısı ile kalitenizi firmanızı öne çıkarın
-
Boyundan çok büyük hasar veren küçük hayvan kene
-
Üret, sat ve emekli ol vergiden muaflık kolaylığı
-
Jandarma, Ankara’nın 4 tarafında 20 şüpheliyi yakaladı
-
Redaktör Haber Dergisi | Redaktör TV
-
Emine Erdoğan Çubuklu hanımlar ile turşu kurdu
-
Vakit geldi, yeni sezon Çubuk Turşuları kuruluyor
-
Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
-
Ankara Lihkab Büroları
-
Başkentte tarım arazisindeki hobi bahçelerine yıkım kararı
-
Ankara Yöresel Ürünleri Başkent Market tezgahlarında